Välkommen till min blogg!

JenniferInspiration, Träning, Vardag, Your Evolution1 Kommentar

Här kommer jag att ge dig mina bästa tips och råd inom kost och näringslära – det kan också komma en hel del träningstips. Du kommer att få följa min resa till ToughViking men även mitt nystartade företag Your Evolution.

Your Evolution är ett företag som arbetar med hållbar kostrådgivning. Där du tillsammans med mig kan göra din livs resa och det utan att använda dig av moderna dieter. Istället sikta mot att du ska bli ditt bästa jag, både på in- och utsidan. 
Titta gärna in på hemsidan, Your Evolution
Har du frågor kring detta är du varmt välkommen att kontakta mig på: Jennifer@yourevolution.se

YourEvolution_hallon

När jag börja min egna resa inom hälsa och kost var hallon något som fanns med överallt på schemat jag följde, jag förstod egentligen inte varför. Efter avslutad utbildning, och idag kostrådgivare, samt ett stort intresse för just kost så vet jag exakt varför just du ska tillföra hallon i din kost. Hallon är ett litet bär men ack så nyttigt. Bäret är inte bara fyllt med antioxidanter, som motverkar inflammationer, utan ökar även din fettförbränning och ger dig rikligt med vitamin C. Med lite hallon i din yoghurt eller kvarg så kommer du att må riktigt bra, och det smakar också ljuvligt.

Ha en fortsatt fin onsdag!<3

En kommentar till ““Välkommen till min blogg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.