DETOX

JenniferInspiration, Vardag, Your Evolution

I morgon startar min första dag på detox. Jag har tidigare aldrig testat detta och kommer därför att utvärdera det noggrant. Min privata åsikt har alltid varit att man ska äta mat, inte LCHF, inte detox, inte soppdiet osv. Helt enkelt vanlig mat med bra näringsinnehåll. Min verksamthet börjar dra igång och en del saker har inte jag någon erfarenhet av och därifrån kom detta beslut. Min kollega kör ibland detox och jag tänkte denna gång att jag måste testa. Vad kan de vara som är så mirakulöst? Nu vill jag lära mig mer om detox helt enkelt.
Under två dagar får ni nu följa mig och mina två kollegor under detox. Det jag vill få fram är hur min kropp reagerar gentemot deras kroppar. Skillnaden mellan att ha detoxat tidigare och inte, man och kvinna, människa och människa, you name it – ALLT!

Ovan ser ni på bilden de juicer som vi kommer att dricka. Det är sex flaskor per dag/500ml, i fyra olika smaker – det finns fler smaker att välja mellan. Juicerna är självklart kallpressade, ekologiska och opastöriserade.

Kommentera eller maila mig gärna era erfarenheter kring detox och juicer.
jennifer@yourevolution.se