Dag 1 – avklarad

JenniferInspiration

Dag 1 på detox är avklarad, jag ser fortfarande inte charmen i det. Jag drack minst  ca 4 liter varmt vatten utöver de 6 flaskorna med juice/500ml och jag var hungrig hela dagen. Min energi har varit låg och imorse vaknade jag med halsont – vilket förmodligen är en kombo av fotbollsmatch i minusgrader i onsdagskväll och ett väldigt lågt kCal-intag under gårdagen.. Juicerna ligger endast på ca 700 kCal, vilket jag aldrig skulle rekommendera tillsammans med lätt träning så som företaget gör. Där av avstod jag träning men lade till te och buljongvatten osv. Vilket de rekommenderar.

Idag kommer jag fortsätta men jag måste få upp min kCal-intag om jag inte ska bli sjuk på riktigt(78 dagar till Tough Viking, jag har inte tid att vara sjuk). Jag kommer därför välja bär och nötter i ex smoothie. Nu hoppas jag på att halsen ger med sig under dagen och att kroppen bara visar mig vad den vill och inte straffar mig för detta påhitt.

Angående min åsikt kring detox så är den fortfarande den samma som innan. Jag förstår mig inte på detta.. Att gå flera dagar och vara hungrig, framförallt inte hur man ska kunna leva sitt liv “normalt” under tiden. Vi alla påverkas olika och jag är vad det verkar som inte en av dem som ska använda mig av detox. Vi får se om min åsikt är olik under morgondagen.

Nu är det dags att starta dagen! <3