Tough Viking – Status Mars

JenniferInspiration, Träning, Vardag

Nu har vi kommit till Mars och jag känner hur det kryper i kroppen. Den 14e maj närmar sig och det finns några hinder som jag är orolig för att inte klara. Då min rygg varit otroligt dålig väldigt länge så har mycket fokus under jan-feb legat på den. Jag vet inte riktigt om jag nått dit jag vill men jag känner att jag är på väg. I måndags så testade jag Crossfit på Crossfit011 i Norrköping, så galet roligt! Fick en massa bra tips och trick och på fredag är det dags för ett pass till. Jag tror att denna träning kan komma att hjälpa mig i min uppbyggnad av ryggen. Den 14e maj ska jag nämligen klara av att klättra upp för ett rep, jag ska klara en Monkey bar osv. Idag kan jag hänga men att ta sig uppåt eller framåt är nästintill omöjligt, inte konstigt säger de som förstår mitt tidigare problem med ryggen men för mig otroligt påfrestande att denna träning blir ett måste. Alla steg framåt nu, är för mig en vinst.

Denna vecka har varit upp och ner, mina bihålor spökar och halsen gör ont till och från. Jag hoppas att testerna som jag idag ska göra hos läkaren visar något. Det är svårt att stå upp och kämpa när kroppen säger ifrån men man får ta varje dag som den kommer. Det har tyvärr blivit alldeles för många dagar utan träning pga. detox, sjukdom osv. Nu hoppas jag att det blir ändring på det igen och att jag kommer igång med träningen igen.

Min kost denna månad kommer att vara bra, jag ligger på ca 1800 kCal. Kroppen behöver mat med mycket näring, då jag vet att den inte är i balans efter alla sjukdomar. Mina dagar är också väldigt intensiva och långa vilket betyder att jag behöver fylla på och jag kommer inte säga nej till mig själv om det krävs ett extra mellanmål.

Det allra viktigaste är att du mår bra när du gör en utmaning. Jag är likt många andra också en tävlingsmänniska som gärna bara skulle köra på. Idag har jag dock lärt mig att stanna upp ibland, för det är många fler människor som jag behöver och som behöver mig. Jag har ett ansvar gentemot mina arbeten, kollegor likväl klienter men även familj, vänner osv. Så nu är det bara att köra på och göra det allra bästa av varje dag!
Ovan ser ni bild på hur banan kommer att se ut!!

Jag hoppas att ni har en fantastisk onsdag! <3