Tough viking Stockholm stadion 2016

JenniferInspiration, Träning

I helgen gjorde jag det coolaste hitills i mitt liv, nämligen klarade ett Tough Viking-lopp. Detta var inte bara mitt första tävlingslopp utan även mitt första hinderbanelopp. Jag tillsammans med min pappa representerade lag, Reimander och vi flög igenom banan..okej det var att ta i men vi log och skrattade oss igenom hela banan.

Jag känner mig otroligt stolt över att jag klarade det och jag känner mig otroligt stolt över att min pappa klarade det – superdadi! Det fanns stunder där jag tänkte att jag inte skulle klara en meter till men det gjorde jag och känslan när man springer in i mål är obeskrivlig. Lyckan och ruset i kroppen – jag har nog hittat det, hittat något jag älskar. Blåmärken och värk i hela kroppen som dessvärre blev helt urladdad efter denna helg. Efter fem dagar skriker hjärnan efter träning men kroppen fortfarande efter vila – så vi fortsätter att vila och framförallt eftersom att helgen består av arbete.

Det bästa och det värsta!
Den bästa känslan innefann sig helt klart när vi gick i mål, men på vägen egentligen efter varje avklarat hinder. För varje hinder man klarar känner man sig en cemtimenter längre och lite lyckligare.
Värsta med hela banan var för mig vattenhinderna – jag älskar vatten och har inga problem alls, men med en hög puls, högt tempo och iskallt vatten så får kroppen en chock. Det var en sjuk upplevelse men ack så underbar när man tagit sig igenom det och fått tillbaka temperaturen i kroppen – snacka om att man vaknade till.

Tough Viking 2017
Nu är det fullt fokus till nästa år, den 13 maj 2017 är det återigen Tough Viking Stockholm Stadion. Jag har fokus på vad jag exakt behöver träna och ser fram emot att lägga in träning och kost som gör att jag denna gång klarar alla hinder, samt får en bättre tid. 2016 var det fyra hinder som jag straffade mig igenom 2017 ska det vara noll.

Jag hoppas att vi blir fler och fler för varje år och att ni förstår anledningen och känslan av att genomföra detta! Kör hårt med era mål vad de än är och lycka till! <3