Listen to your body

JenniferTräning, Your Evolution

Dags för dig att ta hand om kroppen?
En bild säger mer än tusen ord.

För att hjälpa dig på traven till en bättre hälsa så kommer här ett super nice träningspass, som du dessutom kan göra vart som helst! <3

Knä mot arm – 12st
Stå upp, lyft höger ben/sänk vänster arm motvarandra – spänn magen, få upp pulsen.
Ryggliggande bensträck – 10st
Ligg på rygg med benen i luften 90grader, spänn magen och sänk sakta ett rakt ben mot golvet och upp igen – byt ben. Antal gäller per ben.
Armhävning – 10st
Tänk på att spänna kroppen och gå djup ner. Blir det för tugnt gör armhävningen på knä, alternativ sänk ner kroppen på tå och lyft upp på knä.
Knäböj – 12st
Stå med benen höftbrett isär, spänn magen och var rak i ryggen. Böj på benen så att du kommer förbi 90grader och gå sedan upp igen.
Höftlyft – 8st
Ligg på rygg, sätt benen så nära rumpan som möjligt, spänn magen, ha endast häl i marken och lyft sakta uppåt – viktigt att tänka på att ej tappa magen, gå bara så högt som du klarar för tillfället.
Utfall – 10st
Stå på båda benen, ta fram ett ben och böj, snudda med det andra knät i marken innan du går upp igen. Välj att gå framåt eller backa tillbaka till utgångsposition. Du kan också använda vikt så som en vän, barn eller vattenflaska.
Rygglyft med roddrag – 8st
Ligg på mage med armarna framför huvudet, lyft bröst och armar, i högsta läget dra armarna mot kroppen och fram igen, gå sedan ner mot marken.

Minst 4 varv

Lycka till!! <3