Nytt kapitel i livet

JenniferInspiration

Det finns så många vägar att gå.
Där jag är född och uppvuxen eller här i Sverige, har vi så otroligt många vägar att gå. Just därför skulle jag få dåligt samvete om jag inte valde att ta de risker jag kan, för jag riskerar inte mitt liv bara genom att vara hemma eller på väg till jobbet. Att ta risker innebär inte alltid att det till en början behöver vara något dåligt, det kan mycket väl vara något helt fantastiskt.

Förra veckan beslutade jag att säga upp mig från mitt jobb, och det med tanke på att jag om 1,2 vecka börjar studera. Det känns vemodligt konstigt och faktiskt väldigt bra. Under ca tre år har jag skapat en trygghet tillsammans med mina fantastiska kollegor, jag har utvecklats som person och ibland får mig detta att tänka på vem jag hade varit om jag inte sökt den tjänsten och fått jobbet. För mig har dessa tre år varit guld värda, det är för mig svårt att se att jag skulle kommit längre om inte detta varit en del av mig i tre år.

Jobbet var för mig helt otroligt – tänk att få jobba med något som man tycker om hela vägen in i hjärtat, samtidigt som man är bra på det man gör och tjänar pengar. Kan man önska sig något mer?

Samtidigt är detta kanske inte det jobb som jag haft i mitt sikte sedan barnsben, eller det är det inte. På vägen någonstans så har jag förstått hur drömmar kan ändras och hur personliga saker utvecklas och det är jag otroligt glad över. Hittills har jag varit nöjd, men nu vill jag längre.

Jag vill ha en utbildning att luta mig tillbaka på om det behövs, jag vill komma närmre de områden i arbetslivet som intresserar mig och jag vill följa mina drömmar.

Det är vad jag ska göra nu, följa mina drömmar.
Gör det du också.
Spendera kvällen/helgen till att sätta upp mål i ditt liv – vem vill du vara om 3, 5 eller 10 år?

När du kan svara på det och hur du ska komma dit, då lovar jag att du når din högsta dröm!<3