Just do your own thing

JenniferInspiration, Träning, Your Evolution

Nu är det dags att köra hårt igen – gör din egen grej.
Jag tycker att det känns som att det är vanligt att man vill följa vad alla andra gör, ibland kan jag komma på mig själv framför någon skärm. Alla dessa Instagram konton, fb, sidor, bloggar och mycket mera gör oss helt tokiga, men varför måste vi alla göra samma saker? Det borde per automatik vara mycket roligare att läsa konton som inte så som andra, som sticker ut och som har ett annat tänk?! Vi är dock för fixerade vid att faktiskt vara precis som alla de andra, mäta oss med följare, filter på bilder, flest likes osv. Det borde inte vara ett problem att gå sin egen väg. Jag såg härom dagen ett program som gällde just viktminskning, där var en kvinna med och under ett år skulle hon nå sin drömvikt. Så långt kan jag hänga med utan att lägga någon energi eller vikt i själva genomförandet. Väl inne i programmet så märker coacherna att hon har en perfektions stämpel på sig själv, vilket innebär att allt hon gör, gör hon endast, om hon vet att kan komma att göra det perfekt. DÄR tror jag felet ligger i att fler och fler människor blir överviktiga, färre rör på sig per automatik.

Förstår ni hur jag tänker?! Jo, jag menar att vi har en perfektions stämpel på oss själva. Denna stämpel gör att vi inte väljer alla maskiner på gymmet, för vi vet inte om vi gör som den personen som var där innan eller som tjejen som tar högsta vikt. Vi ställer oss inte på händer mot en vägg, för vi vet inte om vi ramlar eller om magen kanske hänger ut – tillskillnad mot hur det visas på Instagram bilderna.
Denna jävla perfektion gör mig förbannad, och jag ska inte sticka under stolen om att jag också varit där, men vi kan väl lova varandra – oavsett vad din, just din, dröm är så ska du se till att stå på händerna precis där du vill och springa i skogen även om trädens rötter vaknar av ditt flåsande. För det är vad vinnare gör och vi alla kan vinna det som är en vinst för oss.

Nedan får ni ett pass som garanterat kommer göra att ni känner er som en vinnare efteråt!
Make the best you – oavsett vad! 

200 meter löpning
10 burpees
10 utfallssteg
10 armhävningar
10 fällkniv
8 dips

8 varv

Som vanligt varmt välkommen att kontakta mig vid frågor, jennifer@yourevolution.se