Mega-b

JenniferInspiration, Your Evolution

För ett tag sedan blev jag rekommenderad av en vän att köpa Mega-b. Jag har tidigare testat en hel drös av vitaminer, multivitamin och mycket mer. Efter ca en månad av detta tillskott så kan jag konstatera att en del av mitt tillstånd har blivit bättre, självklart behöver man göra en större forskning om man ska säga att detta hjälper för alla eller att det endast är denna produkt som gör att jag känner en förbättring. Det jag egentligen vill nå ut med, är att man kan genom bra produkter få hjälp med det som man inte kan hantera själv i livet – ex genom kost, träning och sömn kommer man långt men ofta har vi svårt att nå hela vägen. Just detta är en sådan multiprodukt som jag skulle rekommendera om man ibland behöver komma på banan igen.

Nedan kan ni läsa om innehållet i denna produkt (nedan  är taget från LIFE.se – deras beskrivning om produkten). Jag tycker dock att det är bra att ta reda på om ni får i dig dessa vitaminer i din normala kost redan, då kan det räcka att endast ta specifik vitamin som då kanske saknas i din normala kost.

I Mega-b finns det tolv olika b-vitaminer. De tolv är, B1 (Tiamin) bidrar till normal hjärtfunktion, B2 (Riboflavin)  bidrar till att behålla normal synförmåga, B3 (Niacin) bidrar till att behålla normala slemhinnor, B5 (Pantotensyra)  bidrar till att minska trötthet och utmattning, B6 bidrar till nervsystemets normala funktion, B12 bidrar till immunförsvarets normala funktion, Folat (folatsyra)  bidrar till normal blodbildning, Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.
Mega-B är även helt fri från gluten, laktos och jäst samt fri från animaliskt ursprung.

Även om ni läser bloggar, likt jag skrivit här, så vill jag vara noga med att ni alltid ska läsa bipacksedeln noggrant före användning, samt följa de råd jag skrivit ovan.