Söndagstankar.

JenniferVardag

Först vill jag börja med att säga att jag hoppas att ni har haft en fantastisk helg. Själv har jag varit på topp och fokuserat på många viktiga saker. Med viktiga saker menar jag allt från att plugga, jobba, städa till att inreda och mini renovera hemma samt umgås med människor som jag älskar. Detta för mig är livet. Just den känslan att få göra det man känner för med de personer som man vill vara nära.

Nu avslutar jag första veckan som universitetsstudent samt första veckan på kostschema. Det är så roligt att vara igång igen att studera och jag längtar till nästa föreläsning som är redan imorgon 8.15! Kostschemat går bra, jag mår bra av det men det absolut bästa är att det är väldigt fritt med tider – vilket passar otroligt bra när jag går i skolan som jag gör. tiderna på universitetet är väldigt annorlunda mot de tider jag haft i min vardag de senaste åren vilket betyder att jag behöver strukturera om mitt liv. Detta är självklart en utmaning men så bra som det känns just nu så vet jag att det kommer att gå galant.

Om sex dagar är jag i Stockholm, där jag ska springa tjejmilen för första gången. Det är så pirrigt. Jag har sprungit mycket sista 1,5 månaden men innan det knappt något på flera flera månader. Framförallt är jag nervös för att 10km inte är den distans jag springer till vardags, jag brukar ligga på ca 4km vilket går väldigt bra för mig. Nu kommer jag att behöva lägga upp mitt lopp i stadier för att nå de hela 10km. Jag är så taggad!

I övrigt bjuder veckan på studier både föreläsningar och seminarium (det första). Det ska bli mycket spännande då jag tidigare inte haft ett seminarium på detta vis. Hittills har det varit mycket bara kring hemsidor, inloggningar, byggnader/salar osv. men det känns otroligt skönt att jag är kvar hemma i min fina stad Norrköping.

Nu är det dags för middag och ikväll är det fotboll (FCB)!
Trevlig kväll mina fina! <3