Kyckling och wokgrönsaker i basilika- och chilisås serveras med bulgur

JenniferRecept

Jag älskar kyckling, det passar till allt och går att tillaga i oändligt med former!

Ingredienser till 4 portioner: 
Bulgur (portioner och tillagning enligt förpackning)
600gram kycklingfilé
600gram wokgrönsaker (färdig fryst eller val av egna grönsaker)
1 burk/förpackning krossade tomater (jag gillar mer passerade och det fungerar också)
1 gul lök
1 vitlök
1 kruka färsk basilika
salt
svartpeppar
1 röd chili
olivolja

Börja med att finhacka gul lök, vitlök och den röda chilin, stek i någon minut i stekpanna med olivolja.
Lägg sedan i kycklingen och låt den bryna innan du tillsätter krossade tomater och wokgrönsaker, hacka eller lägg i basilikan som den är och salta och peppra efter smak, låt sedan puttra i ca 20 min. Servera med bulgur i portioner och koktid enligt förpackning.

Hoppas att ni njuter! /J